A partir de l'1 de juny de 2013, és obligatori que tots els habitatges, indústries, comerços, etc.

VEURE CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Eficiència energètica

TAXACIÓ HABITATGE, COMERÇ, INDÚSTRIES, TERRENYS ETC

 • Taxadors a Lleida - Què oferim?

  Taxacions retroactives en el moment de signatura del conveni matrimonial o acceptacions d'herència.
  • Càlculs dels usdefruits com limitació de la nua propietat que pugui afectar el valor de taxació.
  Taxacions d'immobles afectats per drets reals, servituds de pas, llums ...
  Segones valoracions per a revisió o comprovació complementària de valors per l'Administració Pública
  Taxació amb aprovació definitiva o no de plans urbanístics.
  Existència de patologies constructives , determinació de ruïna funcional o econòmica.
  Taxació independent dels elements que componen l'immoble (sòl de caràcter privatiu, construcció de guanys)
  Taxacions amb millores en els immobles efectuades amb patrimoni privatiu sobre immobles inclosos en societat de guanys.
  Taxacions en què hi ha discrepàncies entre superfícies registral, cadastral i real.
  Taxacions de VPO pendents de desqualificació.
  Fulls d'apreuament per expropiacions.
 • Especialistes en taxacions:

  Les taxacions les ha de fer una persona amb la titulació acadèmica de grau superior reconeguda i amb dos anys d'experiència com a postgraduat. En OTV Peritacions, creiem que la qualitat del servei ha de ser el més important, fer-ho amb personal altament qualificat i professional, que realitzi la seva taxació amb total garantia i amb total independència i professionalitat. Per aquest motiu l'equip de OTV aquest format sempre per tècnics qualificats.


 •                                 

  Taxació immobiliària i taxació d'àmbit jurídic a Lleida

  La taxació immobiliària d'un immoble és la valoració realitzada per un tècnic competent, tenint en compte els preus de mercat d'immobles de característiques similars tant intrínseques com extrínseques, evitant elements especulatius. És crucial que aquesta valoració es realitzi sempre per un tècnic qualificat i professional amb experiència, ja que els resultats podrien ser molt diferents.

  La taxació immobiliària d'àmbit jurídic serà aquella en què el taxador passi de simple tècnic coneixedor del mercat i normativa sobre valoracions de la figura de perit , en aquesta últim haurà de justificar i defensar davant d'un procediment judicial el valor aportat en el seu informe, principalment per herències, divorcis o la liquidació de societats .En OTV peritatges som especialistes i comptem amb un equip de perits a Lleida professionals de primer nivell i amb mes de 10 anys d'experiència en el sector. Una garantia de qualitat sense igual.

  És clar que per a la correcta consecució de l'objectiu pretès no només és necessari que el tècnic sigui competent per a aquesta matèria, sinó que a més ha de ser coneixedor de la dinàmica judicial i per descomptat saber defensar l'informe. No es conformi i contracti qualitat.

                                  

                               CÈDULA D'HABITABILITAT:


  A l'hora de llogar o comprar un habitatge, per donar d'alta un subministrament ... en múltiples situacions caldrà presentar la documentació relativa a la cèdula d'habitabilitat de la casa.


 • Què és la cèdula d'habitabilitat?

  La cèdula d'habitabilitat d'un habitatge és un document que acredita el compliment dels requisits mínims perquè un espai pugui ser habitat per persones a nivell de salubritat, higiene i solidesa . Està legalitzada per les comunitats autònomes i caduca cada 15 anys. Segons la Llei 18/2007 aquest document s'exigeix en contractar i donar d'alta els serveis d'aigua, gas i llum, a més dels tràmits per llogar o vendre un immoble . La nostra recomanació és que abans de signar un contracte de lloguer o d'anar al notari per fer una compravenda, es comprovi que el pis, casa, immoble etc, té la seva cèdula d'habitabilitat en regla, vigent i al dia.
 • Què acredita aquesta cèdula?

  En aquesta acreditació es regula la superfície útil, mínima, dels espais de l'habitatge així com l'equipament mínim que ha de tenir: inodor, cuina, aigua calenta, etc. Els requisits no són molt exigents així que el més habitual és que els habitatges compleixin els mínims. En els casos de nova ocupació, la cèdula d'habitabilitat verifica que s'hagi acreditat el compliment de qualitat i és imprescindible per poder donar-se d' alta de serveis d'aigua, gas i electricitat. Així mateix, també és obligatòria per llogar o vendre un habitatge.

 • Quines dades apareixen a la documentació?

  Les dades que consten a la cèdula són: - La direcció de l'habitatge - La superfície útil - Les estances i els espais que el componen en el moment de la seva emissió - El seu llindar màxim d'ocupació.

 • Quina és la seva durada?

  Les cèdules concedides (o renovades) a partir de l'entrada a vigor del Decret 259/2003 tenen una vigència de 15 anys, mentre que per a les anteriors és de 10. A cada cèdula apareix la data de caducitat.                                 

 • Com aconseguir i obtenir la cèdula?

  Per sol·licitar i obtenir la cèdula d'habitabilitat, un arquitecte del nostre equip inspeccionarà l'habitatge i expedirà el corresponent certificat d'habitabilitat . Posteriorment, s'ha de lliurar aquest certificat a la Direcció General d'Habitatge i pagar les taxes corresponents (18 €), nosaltres ens ocupem de realitzar totes les gestions necessàries.

  El nostre objectiu és oferir-li un servei complet, integral, professional de qualitat encarregant-nos de tot el procés, des dels requisits a la certificació si el client ho desitja perquè no hagi de ocasionar cap molèstia. D'aquesta manera ens encarreguem de la burocràcia i de lloes aspectes més tècnics i el client en tot moment obtindrà el certificat en un breu període.

  Si té alguna consulta, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres al telèfon:
  973 24 94 98, o bé via correu electrònic otv@peritacionesotv.es sense cap tipus de compromís i estarem encantats de poder atendre'ls
                                      

 • Renovació de la seva cèdula d'habitabilitat.

                                  

  En el cas que es trobi que la seva cèdula és a punt de caducar i que necessita de la seva renovació, OTV Peritacions s'encarregarà de realitzar el tràmit necessari perquè no es preocupi de res i continuar 10 o 15 anys més sense haver de tornar a preocupar-se pel mateix

                                  

 • QUANT COSTA? LA NOSTRA TARIFA DE PREUS INCLOU:

  • Visita del tècnic
  • Recollida de dades
  • Sol·licitud i tramitació de la cèdula
  • Lliurament de la cèdula
                                      
    PREU: 120 € + 18 € de taxes i impostos no inclosos.                                 


  Si té qualsevol altre dubte sobre qualsevol tema referent a com sol·licitar la cèdula, els nostres honoraris, sancions per no tenir la cèdula al pis en què va viure, nomenclatura sobre les lletres o quants dies es triga a obtenir la cèdula , no ho dubti i posis en contacte amb nosaltres al 973 24 94 98, o bé via correu electrònic otv@peritacionesotv.es sense cap tipus de compromís i estarem encantats de poder atendre'ls


Els nostres serveis de peritatge a Lleida, Osca i Andorra

OTV Peritacions ofereix els seus servei a tota la província de Lleida, Andorra i poblacions d'Osca. Si vius a qualsevol població de Lleida com ara Agramunt, Alcarras, Alfarras, Alguaire, Almacelles, Almenar, Alpicat, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer, Bellpuig, Bellvis, Cervera, El Pont de Suert, Guissona, Juneda, La Pobla de Segur, La Seu d'Urgell, Les Borges Blanques, Linyola, Lleida, Mollerussa, Ponts, Rosselló, Solsona, Tàrrega, Torrefarrera, Tremp o Vielha no dubtis en contactar-nos. A Andorra també hi oferim els nuestros serveis i també a les poblacions de la Franja i Osca com ara Barbastro, Binefar, Fraga, Monzon o Tamarite entre altres. No dubteu en contactar-nos!Escala Consumo energético Escala Consumo energético