A partir de l'1 de juny de 2013, és obligatori que tots els habitatges, indústries, comerços, etc.

VEURE CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Eficiència energètica

PERITACIONS VIVENDA, COMERÇ, INDÚSTRIES, TERRENYS,...

 • OTV peritacions Lleida

  L'equip d'estudi pericial de OTV ha dissenyat una cartera de productes i serveis adaptats a cada un dels fluxos de treball i necessitats específiques de cada mercat en què es requereix de l'actuació tècnica especialitzada o el peritatge d'un vehicle.


 • Productes i serveis

  Els nostres productes i serveis donen una completa cobertura a mercats tan dispars en la seva manera de funcionament com poden ser:

  • L'assegurador
  • El rènting de vehicles
  • El lloguer a curt termini
  • Els fabricants de vehicles

  A més dels esmentats anteriorment, els productes d' OTV cobreixen a més totes les diferents casuístiques pericials existents en funció del moment de la vida del vehicle com ara: inspeccions pre-contractació asseguradora, peritatge dels danys durant la vida del vehicle, perits automòbils i anàlisi de les causes de les avaries, peritatge en finalitzar el contracte de rènting ...


 • Peritació de danys

  Ajust i valoració d'acord a les cobertures contractades del cost de la reparació dels danys i l'aplicació de les condicions generals i particulars de la pòlissa de danys.

  L'equip pericial de camp d' OTV Expertise es troba recolzat i supervisat per una àrea específica de la nostra companyia, on un equip també compost per perits professionals a Lleida s'encarrega de la gestió i control de les intervencions realitzades, servint a més de punt únic de contacte entre OTV i el propi client.


 • Foto-peritació

  El foto-peritatge és una mostra de com ha avançat l'àrea de les comunicacions a nivell tecnològic amb un augment important dels nivells de servei per a treballs clàssics com el peritatge de danys.


  Peritació vehicles
  El servei de foto-peritatge de danys consisteix en l'ajust i valoració, d'acord a les cobertures contractades, del cost de la reparació dels danys i l'aplicació de les condicions generals i particulars de la pòlissa de danys.


 • Verificacions de risc

  A OTV disposem d'una àrea específica per a la gestió de les verificacions de risc prèvies a la contractació.

  El servei de verificacions de risc ofert per OTV es troba altament especialitzat i orientat a la consecució de molt altes velocitats de tancament.
  Disposem a més de diferents nivells de servei que donen cobertura a múltiples fluxos de treball per assessorar al client en tots els casos.


 • Gestió pericial de flotes

  Mitjançant aquest servei proveïm serveis pericials per a la valoració dels danys soferts pels vehicles durant el període de vida a la flota, proporcionant els fluxos de treball, les eines informàtiques i les solucions de gestió que garanteixin a les empreses flotistes la minimització dels temps de paralització produïts pels sinistres i garantint al seu torn a les asseguradores que aquests processos no suposin un sobre-cost en les reparacions.


 • Pèrits immobiliaris

  En aquestes taxacions, un tècnic oficial competent desenvolupa la valoració pertinent de cada immoble tenint en compte característiques com el preu de mercat.

  Peritació immobiliaria

  Legislació aplicada:

  • Vuitena edició (IVS-2008): normes internacionals de valoració. Normativa de caràcter internacional formulada i publicada pel Comitè de les Normes Internacionals de Valoració (IVSC) a nivell internacional constituint el marc comú de caràcter internacional.
  •                                     
  • ECO/805/2003: normativa de valoració de béns immobles i drets per a diferents finalitats financeres.
  •                                     
  • EHA/564/2008: modificador de l'anterior Ordre ECO/805/2003 sobre normes de valoració de béns immobles i drets per a certes finalitats financeres.

 • Pèrit judicial

  Des d' OTV també comptem amb professionals especialitzats en peritatge forense que subministren informació o opinions fundades als tribunals de justícia sobre els punts litigiosos en matèria de dictamen.
                                                                   

  Els pèrits judicials realitzen les seves tasques de recol·lecció de proves, assegurament, etc. fent ús de totes les tècniques i recursos d'una manera científica disponibles per a una correcta administració dels requeriments.Escala Consum energètic Analisi de peritació

Els nostres serveis de peritatge a Lleida, Osca i Andorra

OTV Peritacions ofereix els seus servei a tota la província de Lleida, Andorra i poblacions d'Osca. Si vius a qualsevol població de Lleida com ara Agramunt, Alcarras, Alfarras, Alguaire, Almacelles, Almenar, Alpicat, Arbeca, Artesa de Segre, Balaguer, Bellpuig, Bellvis, Cervera, El Pont de Suert, Guissona, Juneda, La Pobla de Segur, La Seu d'Urgel, Les Borges Blanques, Linyola, Lleida, Mollerussa, Ponts, Rosselló, Solsona, Tàrrega, Torrefarrera, Tremp o Vielha no dubtis en contactar-nos. A Andorra també hi oferim els nuestros serveis i també a les poblacions de la Franja i Osca com ara Barbastro, Binefar, Fraga, Monzon o Tamarite entre altres. No dubteu en contactar-nos!