A partir de l'1 de juny de 2013, és obligatori que tots els habitatges, indústries, comerços, etc.

VEURE CERTIFICAT D'EFICIÈNCIA ENERGÈTICA

Eficiència energètica

SERVEIS: TAXACIÓ - PERITACIÓ - CÈDULES D'HABITABILITAT - CERTIFICATS ENERGÈTICS

Quins serveis oferim?

 • Taxació i valoració d'Automòbils:

  Taxació de danys, valoració de vehicles, reconstrucció d'accidents, valoracions contradictòries, terceries, informes de garanties mecàniques i informes per causa de reclamacions fraudulentes. Ens fem càrrec de gestionar la seva la taxació del seu cotxe amb total neutralitat i professionalitat.

 • Taxació de sinistres en Immobles:

  Taxació de danys generals a causa d'Incendi, explosió, caiguda del llamp, pluja, vent, pedra, inundació, danys per aigua, danys elèctrics i electrònics, robatori, i en general tot el relacionat amb les cobertures inherents a un contracte d'assegurança de habitatges particulars, comunitats, comerços, indústries, oficines, naus industrials i en general tota classe d'immobles.

 • Taxació de Mobiliari:

  Taxació de mobiliaris industrials, comercials personals fins i tot aixovar domèstic. La part que conté l'immoble és igual d'important a l'hora de realitzar una taxació.

 • Taxació sobre embarcacions esportives i d'esbarjo:

  Taxació de danys d'embarcacions esportives i d'esbarjo, a conseqüència de qualsevol sinistre que tingui cobertura dins de les pòlisses d'assegurances així com de forma particular i per a possibles reclamacions, etc.

 • Valoració de Sinistres per Robatori:

  Taxació i esbrinament dels sinistres de robatori. Anàlisi de la forma d'ocurrència, circumstàncies, actuació i funcionament de les mesures de seguretat.

 • Pèrdues de beneficis:

  Taxació de pèrdues d'explotació i lucre cessant.

 • Responsabilitat Civil:

  Valoració i emissió d'informes de causes i circumstàncies que han influït en un sinistre de Responsabilitat Civil en General. (Responsabilitat Civil durant l'Explotació, Responsabilitat Civil Creuada, Patronal i Post-treballs o derivada del producte després del lliurament.)

 • Inspeccions de riscos:

  Valoracions i verificacions de riscos previs a la contractació d'assegurances i durant la vigència dels contractes. Mesures de seguretat per a prevenció d'incendis i proteccions per a casos de robatori.

tasaciones peritaciones