Certificats Energèticos

D'edificis, cases, habitatges, locals o comerços a Lleida, Andorra i Osca.

Taxacions diverses i cèdula d'habitabilitat

En vehicles, habitatges, edificis, terrenys, comerços o locals entre molts altres

Els millors pèrits

Ens encarreguem del seu sinistre de vehicle, urbans / rústics, habitatge, indústria etc ...

ATENCIÓ: A partir de l'1 de juny de 2013, és obligatori tenir un certificat energètic en regla

TOTA LA INFORMACIÓ SOBRE LA CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA A OTV PERITACIONS

Eficiència energètica

OTV PERITACIONES: TAXACIÓ, PERITATGE I CERTIFICATS ENERGÈTICS

Oficina Tècnica de Valoracions (OTV) és una empresa situada a Lleida ciutat, dedicada a la valoració, taxació i confecció d'informes pericials, així com de la gestió de certificats d'eficiència energètica.

L'àmbit d'especialitats en què desenvolupa els seus treballs són les següents:

 • Certificats d'Eficiència Energètica
 • Avaries mecàniques i garanties
 • Automòbils
 • Immobles
 • Mobiliaris
 • Mercaderies
 • Robatori
 • Pèrdues de beneficis
 • Responsabilitat Civil
 • Inspeccions de riscos
 • Contra peritatges

ON OFERIM ELS NOSTRES SERVEIS?

MapaL'abast d'actuació és de Lleida ciutat i totes les poblacions de la nostra província , inclòs el Principat d'Andorra , així com la zona limítrof amb Aragó també anomenada "La Franja" (Fraga, Monzón, Binefar, Tamarite, Barbastro, etc.)

MÉS DE 12 ANYS D'EXPERIÈNCIA

La nostra activitat s'inicia a Lleida l'any 2001 i des de llavors hem consolidat la nostra posició d'objectivitat. Disposem d'una llarga experiència de més de 12 anys al servei tant de Clients Institucionals com de clients particulars i en defensa dels seus interessos, sempre dins de la independència i professionalitat que suposa el nostre treball. Gràcies a la nostra qualitat i professionalitat OTV Peritacions s'ha convertit un referent dins del nostre sector.


El nostre objectiu és oferir un servei integral i professional.

Els nostres peritatges van dirigits a empreses privades, companyies asseguradores, entitats bancàries, organismes oficials, contraperitatges i taxacions immobiliàries particulars, sempre centrant-nos en la professionalitat, la qualitat dels nostres serveis i l'objectivitat . Els nostres principis ens fan diferents.


PERITAR, TAXAR, CÈDULES D'HABITABILITAT I CERTIFICACIÓ ENERGÈTICA LES NOSTRES ESPECIALITATS

                        

A Oficina Tècnica de Valoracions (OTV) som especialistes en 4 vies diferenciades i en què estem molt orgullosos dels serveis que oferim als nostres clients gràcies al nostre rigor, professionalitat i qualitat en els nostres serveis.

Pèrits i taxacions

OTV Peritacions compta amb un equip de perits àmpliament especialitzats , llestos per oferir un servei de garanties i sobretot professional. Gràcies a això, hem format un equip de perits a Lleida, que ens permet satisfer els nostres clients en funcions com ara:

 • Peritatge de Vehicles
 • Pèrits Judicials
 • Pèrits Immobiliaris
 • Pèrits de Sinistres

perits

 

D'aquesta manera podem realitzar els serveis que els nostres clients ens demanen com poden ser la taxació de cotxes, taxar una moto, valorar els vehicles segons la seva matricula o taxar diferents elements per conèixer el seu valor o si hi ha hagut un sinistre amb ells com poden ser cotxes, vehicles, motos, pisos, cases, tot tipus de béns immobles, empreses ramaderes, terrenys, finques rústiques, solars, béns provinents de gestió del patrimoni, granges, béns provinents d'herències o separació de béns, locals comercials, locals, peritatge d'incendis o la peritatge de maquinària agrícola i altres tipus de maquinària industrial entre molts altres. Segur que si contacta amb nosaltres podrem atendre les seves necessitats o sinó recomanar-li un professional que pugui satisfer les necessitats que ens exposi.


Obtenir la seva cèdula d'habitabilitat

Experts en cèdules d'habitabilitat

 

Un professional de l'equip d'OTV (un arquitecte titulat), s'encarregarà de realitzar la revisió del seu habitatge per a poder expedir la seva cèdula d'habitabilitat.

Des d' OTV Peritacions, els recordem que la cèdula d'habitabilitat d'un habitatge és un document que acredita el compliment dels requisits mínims perquè un espai pugui ser habitat. És imprescindible en contractar els serveis d'aigua i llum i per llogar un immoble. Els recordem que viure en un immoble sense cèdula d'habitabilitat pot comportar sancions.

No s'arrisqui ja que amb OTV és més fàcil que mai, no s'arrisqui a aquestes multes i sol·liciti la seva cèdula d'habitabilitat amb nosaltres. Estem a la seva disposició per al que necessiti dels nostres experts i per descomptat sense cap tipus de compromís, posis en contacte amb OTV Peritacions.


Certificats energètics

La certificació energètica d'un edifici, vivienda o casa, és la valoració que té dit immoble en mesurar l'energia que es consumeix any rere any en condicions normals d'ús, basant-nos en aspectes com ara la calefacció, refrigeració, ventilació i altres que modifiquin aquests valors. En funció dels resultats s'obté "una nota" que definirà el grau d'eficiència energètica de l'immoble que pot anar des de la A, B, C, D, E, F o G per ordre de més eficient (A) a menys eficient (G).

Gràcies a aquest mesurament, s'obtenen importants beneficis ja que podem fer estimacions dels consums i millorar-los en funció de les seves deficiències. OTV Peritacions s'encarrega de tot i només has de contactar amb nosaltres per tenir més informació com per exemple, el preu del certificat, saber quant costa, quines són les nostres tarifes, com funciona la renovació, quants dies es triga a obtenir-lo, com funciona, quin tipus de sancions pots tenir, com funciona la terminologia de les lletres o qualsevol dubte que et pugui sorgir. Contacta amb nosaltres ara!


Els nostres serveis a Lleida, Osca i Andorra

OTV Peritacions ofereix els seus serveis a tota la província de Lleida, Andorra i poblacions d'Osca. Si vius a qualsevol població de Lleida i necessites un servei de peritatge disposem de perits a Agramunt, Alcarràs, Alfarràs, Alguaire, Almacelles, Almenar, Alpicat, Arbeca, Artesa de Segre, pèrits a Balaguer, Bellpuig, Bellvís, pèrits a Cervera, El Pont de Suert, Guissona, Juneda, La Pobla de Segur, La Seu d'Urgell, Les Borges Blanques, Linyola, pèrits a Lleida, pèrits a Mollerussa, Ponts, Rosselló, Solsona, pèrits a Tàrrega, Torrefarrera, Tremp o Vielha . Si busques un servei no dubtis en contactar-nos. Oferim els nostres serveis de pèrits a Andorra així com també a les poblacions de la Franja i Osca i disposem de pèrits a Barbastro, pèrits a Binéfar, pèrits a Fraga, pèrits a Monzón o a Tamarite entre d'altres. No dubtin a contactar-nos!

 


OTV PERITACIONS oficina taxadors lleida empresa perits lleida empresa certificacio energetica a lleida Valoracio de vehicles a lleida Empresa de cedula d'habitabilitat a Lleida